Intro

Relaxarea și regenerarea profundă și durabilă...Stări greu de atins în zilele noastre. 

Ritmul vieții actuale este din ce în ce mai accelerat și suntem solicitați continuu. Parcă nu ne mai ajunge timpul...avem atâtea de făcut. Întreabă pe aproape oricine, “ce mai faci? “, și sunt șanse foarte mari să îți răspundă: “sunt bine, dar sunt foarte OCUPAT!”. Suntem atât de ocupați, încât nici nu ne mai dăm seama că lipsa timpului personal, este de fapt o boală.

Prima vizită

Vă rugăm să respectați programul rezervării, și să anunțați cu minim 24 de ore înainte, orice modificare apărută.
La noi veți găsi tot ce este nevoie pentru terapie. Prosoape de diferite dimensiuni, papuci de unică folosință, halat de baie, uscător de păr, șampon, săpun, produse pentru demachiere, pansament rezistent la apă, sunt la dispoziția dumneavoastră, astfel încât să nu trebuiască să aduceți nimic.

Întrebări frecvente

Izolarea senzorială sau izolarea perceptivă, înseamnă reducerea deliberată sau eliminarea stimulilor pentru unul sau mai multe simțuri, în vederea obținerii unor beneficii la nivel fizic, mental sau chiar spiritual.

Ghidul începătorului

Așezați-vă comfortabil în sala de așteptare și bucurați-vă de un ceai natural delicios. Dacă doriți, ne puteți relata experiența avută în timpul plutirii. Sunteți binevenit să stați atât timp cât vă place!

Numele ales de noi, nu este deloc întâmplător. Format prin alipirea cuvintelor din limba latină - nova și aqua, în traducere înseamnă de fapt “apă nouă”. El semnifică în esență, o utilizare nouă și deosebită a APEI, pentru regenerare, pentru recuperare, relaxare și reconectare cu Sinele nostru.

.