Servicii:

 Şedinţe de plutire în bazin – terapia R.E.S.T

homeslider pe pagina servicii

Pentru începători, şedinţele standard au durata de aproximativ o oră. Dacă doriţi, puteţi rezerva şi varianta de 90 minute pentru prima sedinţă, deoarece vă oferă mai mult timp pentru relaxare în mediul din bazin. Vă recomandăm însă, să începeţi cu sedinţe de o oră şi dacă considerati că e ok, puteţi trece la sesiuni viitoare mai lungi. Specificaţi ce variantă doriţi, atunci când faceţi rezervarea.
În timp ce mulţi oameni se pot relaxa repede chiar la prima lor sedinţă, nu este neobişnuit ca pentru unii să dureze un timp mai îndelungat până apare starea de relaxare. Recomandăm cel puţin 3 sesiuni de plutire, pentru ca să puteţi beneficia într-adevăr de efecte la un nivel mai profund. Unii oameni încearcă doar o singură sesiune de plutire, sperând că astfel se vor rezolva toate problemele lor – totuşi, fiind o experienţă pur personală, este posibil ca în acest caz să nu se simtă mare lucru. Cu cât pluteşti mai mult, cu atât corpul tău îşi "aminteşte" sentimentul şi va avea tendinţa să se relaxeze mai rapid şi mai profund.
Oferim un pachet cu preţ redus atunci când doi prieteni / cuplu / familie fac o rezervare sau vin pe bază de recomandare. De asemenea, oferim pachete pentru mai multe sesiuni de plutire sau vouchere cadou pe care să le oferiţi celor dragi (consultaţi pagina noastră de tarife).

 

 Masaj . Presopunctură . Reflexoterapie

 

spa-massage

Dorim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă. Acesta este motivul pentru care, pe lângă terapia prin plutire, vom integra o gama largă de terapii complementare, care includ şi masajul.
Pentru maximum de relaxare puteţi să combinaţi sesiunea de plutire cu una de masaj sau reflexoterapie.
Din experienţă am constatat că pentru acei oameni cărora le este dificil să se relaxeze din diferite motive (de ex. sunt prea surmenaţi sau obosiţi), un masaj înainte de sesiunea de plutire îi poate ajuta într-adevăr să se poată relaxa fără probleme.

Pe de altă parte - un masaj făcut după o sesiune de bazin este de asemenea minunat - simţurile sunt accentuate şi o mare parte din tensiunea musculară a dispărut deja – cu siguranţă nu veţi regreta experienţa avută!
Pe viitor, vom avea colaborări cu un grup de maseuri, care oferă o varietate de stiluri diferite de masaj, inclusiv de remediere, relaxare, sportiv, terapeutic, împachetare, thai, anma, na-tui, Bowen, Rejuvenance, presopunctură şi reflexoterapie.
Fiecare dintre terapeuţii nostri are propriul stil şi este disponibil în diferite momente, asa ca dacă vă place un anumit stil de masaj asiguraţi-vă că aţi mentionat acest lucru, atunci când faceţi rezervarea.

 Terapie cu ozon si magneziu (inclusă practic în şedinţa de plutire)

 Relaxoterapie

Pachete de relaxare în care vom combina mai multe tehnici de relaxare, toate cu scopul de a va face să vă simţiţi cât mai bine, si să atingeţi bunăstarea.

 Bai externe la picioare - în curând

Bai externe la picioare, cu apă caldă şi sare amară. După baie, se va aplica un gel rece cu uleiuri esenţiale relaxante (de ex.ulei de mentă cu piper, ulei de levanţică, ulei de mentă).

 Cure interne cu sulfat de magneziu sau sare amară

Oferim consiliere în alegere şi ghidare în primele faze pentru cure ce implica folosirea internă a sării de magneziu. Aceasta se poate folosi şi în reţete naturale de înfrumuseţare. Vă putem oferi sare amară de calitate superioară , import Germania, necesară în orice cantitate doriti dvs.

 Aromaterapie şi Cromoterapie - în curând

 

separator

 

novaqualogofinal