Float Center Novaqua si-a inchis activitatea cu publicul incepand cu anul 2020

 

 

 

Prima vizită

 

Pentru rezervări la ședințele de plutire, masaj, sau combinate la pachet, ne puteti contacta prin telefon sau email. Va exista și posibilitatea de a face rezervare online, iar în viitor chiar și prin sms.

Vă rugăm să respectați programul rezervării, și să anunțați cu minim 24 de ore înainte, orice modificare apărută.
La noi veți găsi tot ce este nevoie pentru terapie. Prosoape de diferite dimensiuni, papuci de unică folosință, halat de baie, uscător de păr, șampon, săpun, produse pentru demachiere, pansament rezistent la apă, unguent pentru mici tăieturi sau zgârieturi sunt la dispoziția dumneavoastră, astfel încât dvs. să nu trebuiască să aduceți nimic.
În timpul ședinței, veți avea disponibilă o sticlă de apă pentru hidratare, iar la final puteți bea un ceai bun Yellow Smiley Face
La sosire, vi se va cere să completați un formular cu datele personale, care conține inclusiv câteva întrebări referitoare la starea sănătății dvs.
În cadrul recepției, sunt disponibile materiale cu întrebări frecvente, ghidul începătorului și sfaturi utile. Vă recomandăm oricum să citiți aceste materiale online, înainte de a veni pentru prima sesiune.
Urmează apoi prezentarea locatiei și a bazinului de plutire, timp în care deasemenea vă vom răspunde și la eventualele întrebări.
Unele tratamente nu pot fi făcute de către femeile gravide. Altele pot fi făcute numai în anumite etape ale sarcinii. Vă rugăm să ne informați dacă sunteți gravidă, când vă rezervați sesiunea. Ar trebui poate discutat cu medicul personal, pentru că nu există antecedente, informații și reglementări în țară!
Terapia prin plutire are unele contraindicații: boli de piele, schizofrenia, epilepsie, incontinență urinară, hipertensiune în stadiu avansat, sarcină cu risc mare, persoane aflate în stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor. La fel, și pentru persoanele cu alergie sau intoleranță la magneziu.
Copii sub 10 ani, pot face terapia sub supravegherea părinților, și este recomandată purtarea de ochelari pentru înot.
Nu recomandăm terapia imediat după depilare, bărbierit sau tatuare, datorită senzațiilor de usturime care pot apărea, iar în timpul perioadei menstruale se poate face cu maximă atenție, eventual utilizând măsuri specifice de protecție.
Din motive de igienă și comfort, la persoanele mai sensibile, asigurați-vă că tăieturile sau zgârieturile mai mari, sunt acoperite cu vaselină sau cu pansament impermeabil.
Dacă purtați lentile de contact și bijuterii, recomandăm ca acestea să fie scoase în timpul sesiunii de plutire.
Puteți lua o masă ușoară, cu 1-2 ore înainte, și este bine să evitați consumul de cafea sau alte energizante cu 2-3 ore înainte de sesiunea de plutire, deoarece aceastea sunt excitante mentale, și pot denatura experiența plutirii.

În timp ce vă aflați în salon, vă rugăm să respectați ceilalți clienți și să păstrați liniștea.
La noi, veți găsi o echipă de profesioniști calificați, în totalitate la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă asigura o experiență de neuitat.
Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactaţi.

 

separator

 

novaqualogofinal